Rij jij door Frankrijk? Dan moet je dit filmpje zien je betaalt namelijk veel te veel!

We betalen ons scheel aan tol op de Franse snelwegen. Maar wellicht is dit helemaal niet nodig. Op internet verscheen een filmpje waarin de maker meerdere keren een flink bedrag van de ‘tolprijs’ afkrijgt. Is er een logische verklaring of worden we voortdurend opgelicht? Je kunt met één druk op de knop ongeveer 30-50% van de prijs afhalen! De scanners zijn zo geprogrammeerd dat ze je altijd in het ‘hoge’ tarief gooien. Over het algemeen betalen 99% van de mensen gewoon het bedrag dat op het scherm verschijnt.

Veel mensen gaan in de zomer op vakantie naar Frankrijk. We zijn allemaal wel bekend natuurlijk dat het hartstikke duur is met de tolwegen in Frankrijk en het behoorlijk wat irritaties ook kan opwekken als het druk is. Je voelt je eigenlijk extra genaaid als je moet betalen en ook nog eens lang moet gaan wachten… Nu is er een trucje gevonden hoe je dus 30 tot 50% korting kan gaan krijgen met een simpele truc. Lees gauw verder op de volgende pagina verder om erachter te komen hoe…