Een man met deze eigenschappen mag je NOOIT meer laten gaan

We hoeven je niet te vertellen dat een relatie echt niet altijd rozengeur en maneschijn is. De PERFECTE relatie bestaat niet. Een flinke ruzie of momentje van twijfel heeft iedereen wel eens. Maar wij hebben dertien punten voor je waaraan je kunt merken of jouw man de juiste voor je is.

Hij laat zijn vieze ondergoed wel eens slingeren en jij hebt misschien de neiging ieder pietluttig detail tot in den treure met hem te bespreken. Hoe erg je je ook aan irriteert: je houdt toch van je liefde om wie hij is. Echter is iemand soms zo verliefd dat ze een soort tunnelvisie krijgen en niet weten of diegene ook daadwerkelijk goed voor je is. Daarom hebben wij een handige checklist voor je gemaakt als je het allemaal niet zo zeker weet. Het lijstje is gemaakt door relatieblogger en spreker James Sama… Lees op de volgende pagina de 13 tekenen of de man bij jouw de juiste man is voor je!