Een man met deze eigenschappen mag je NOOIT meer laten gaan

1.  De juiste man laat je nooit vergeten hoeveel hij van je houdt
Misschien een lastig punt voor de gemiddelde nuchtere Hollander, maar volgens James wel essentieel. “Ik kom in mijn praktijk veel mensen tegen die affectie missen. De man in hun leven geeft ze niet het gevoel dat ze geliefd, gewild en gewaardeerd worden. Het is heel belangrijk dat een man je altijd laat weten hoeveel je voor hem betekent. Als iemand echt van je houdt, weet en voel je dat. Als dat niet zo is, zul je je altijd blijven afvragen of het wel zo is.”

2. De juiste man zal je altijd steunen
Of je nu na twintig jaar weer wilt gaan studeren, een zangcarrière begint of thuis wilt blijven voor de kinderen: de juiste man steunt je in alles wat je doet. “Hij zal je nooit ontmoedigen of het gevoel geven dat je het niet kunt. Hij zal naast je staan, overwinningen samen vieren en je troosten bij tegenvallers.”

3. De juiste man inspireert je
Dit punt gaat nog verder dan je alleen steunen. “Iemand die inspireert doet moeite om niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van anderen naar een hoger plan te tillen. De juiste man heeft de drive en ambitie die ook op jou afstraalt terwijl hij zijn eigen passie volgt”, aldus James.

4. De juiste man wint je vertrouwen
“Een goede man wil dat je je op gemak en zeker voelt in een relatie. Hij begrijpt dat vertrouwen hierin het belangrijkst is. Zonder vertrouwen is er geen basis voor liefde of respect. Hij begrijpt ook dat je vertrouwen niet zomaar kunt aanreiken, maar dat alleen verdient en behoudt door eraan te werken.”

Lees op de volgende pagina verder…