Een man met deze eigenschappen mag je NOOIT meer laten gaan

5. De juiste man geeft je het gevoel dat je de mooiste bent
Een man die nooit ziet dat je naar de kapper bent geweest of een nieuwe bloes hebt: het is heus niet het einde van de wereld, maar wel een beetje teleurstellend. “Hij begrijpt dat jou het gevoel geven dat je mooi bent verder gaat dan het alleen te zeggen. Hij geeft je oprecht het gevoel dat je mooi bent door de manier waarop hij naar je kijkt en je aanraakt. Het valt hem op als je je extra leuk hebt aangekleed en hij herinnert je eraan hoe mooi je bent: ook als je met joggingbroek en ontploft haar op de bank ligt.”

6. De juiste man geeft je een veilig gevoel
Je veilig voelen bij hem is volgens James het grootste compliment dat je hem kunt geven. “Hoe aantrekkelijk en grappig ze je ook vindt, als een vrouw ’s nachts niet met een gerust gevoel naast je ligt, is dat allemaal niets waard.”

 7. De juiste man denkt aan de kleine dingen
Haalt hij een recept voor je op bij de apotheek omdat jij het niet redt voor sluitingstijd? Wil je graag naar een tentoonstelling in de stad en maakt hij plannen om daadwerkelijk te gaan? “Hoe klein het gebaar ook lijkt, dit soort attente acties zijn uiteindelijk goud waard.”

8. De juiste man gaat nooit te ver
Het is niet meer dan normaal dat je in een gezonde relatie ook weleens verhitte discussies hebt, maar het is nooit acceptabel als hij je persoonlijk aanvalt, kwetst of in het ergste geval gewelddadig wordt. “De juiste man blijft kalm en houdt zich in een discussie aan het onderwerp zonder er allerlei dingen bij te halen.”

Lees op de volgende pagina verder…