Italiaanse EK presentatrice laat iets teveel doorschemeren tijdens live interview

Paola Ferrari is een presentatrice die in Italie sportprogramma’s presenteert zoals La Domenica Sportiva en 90 minuto. Ook nu met het EK voetbal is ze op de buis te zien en ze had zelfs een Basic Instinct momentje. Veel kijkers denken namelijk dat de 60-jarige Paola geen slipje droeg en ze baseren dit op beelden dat de presentatrice haar benen over elkaar sloeg. Sommige kijkers dachten zelfs een tattoo van een vlinder waar te kunnen nemen op een intieme plek van Paola, maar deze hebben waarschijnlijk een 80 inch 8 televisie.

Paolo ontkent dat ze commando de uitzending in is gegaan en dat ze netjes een sl1pje aan had tijdens het gesprek. Ze gaat in ieder geval flink viraal met de beelden en dat zal ook wel weer haar carriere een boost geven.