Video van ernstig ongeluk tussen auto en vrachtwagen in Tilburg duikt op

Maandagochtend is op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg een ongeluk gebeurd tussen een auto en een vrachtwagen. De twee inzittenden van de auto kwamen hierbij bekneld te zitten. De brandweer van Gilze en Tilburg hebben de slachtoffers bevrijd uit het wrak. De politie onderzoekt het ongeluk en volgens een omstander deden de stoplichten het niet ten tijde van het ongeluk. En dat kan klopppen volgens deze beelden die zijn opgedoken op social media.

Een man in een vrouw zitten in de auto en op beelden van hun dashcam is te horen dat de man het heeft over dat de stoplichten het niet doen. Ook is te zien dat een auto en een vrachtwagen allebei doorrijden en botsen met elkaar. Let op, beelden kunnen als schokkend worden ervaren.