Sylvie Meis vergeet natuurlijk weer ‘per ongeluk’ haar boven stukje

Je kunt veel zeggen over de in 1978 geboren Sylvie Meis, maar dat ze geen stijl zou hebben is uiteraard ten allen tijde niet waar. Als je op Instagram kijkt, dan barst het namelijk van de superstijlvolle foto’s. De celeb die zo af en toe nog wel eens in een film of serie wil opduiken, werd bekend doordat ze de precentratice was van Fox Kids. Later dook ze op in de serie Costa! en de tv-film Pista! terwijl ze ook VJ was op MTV en TMF. De laatste jaren is ze vooral een kandidaat of presentatrice van shows op de Duitse televisie. Ook dook ze op in de Duitse films Sophie, Elvy’s Wereld So Ibiza! en Misfit.

Zo nu en dan verrast ze haar fans wel eens met wat leuke foto’s. Deze vallen dan ook uitzonderlijk veel in de smaak bij haar mannelijke fans.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)