Steven Kazan maakt Lil Kleine belachelijk met zijn nieuwe cursus!

Lil Kleine is weer behoorlijk in opspraak in Nederland. Een tijdje geleden was natuurlijk al het voorval dat hij zijn verloofde met een fles wijn op het hoofd geslagen zou hebben. Beide beweren dat er geen sprake geweest is van fysiek geweld. Toch werd de rapper opgepakt door de Spaanse politie op Ibiza en werd er een aanklacht ingetrokken. Wat daar precies gebeurd is komt vast nog wel boven water. Dat het niet snor zit tussen de twee dat blijkt maar weer uit het feit dat ze nu “tijdelijk” uit elkaar zijn. Ze zouden beide tijd voor zichzelf nodig hebben. Maar het ene probleem is nog niet voorbij voor de rapper of het andere probleem doemt alweer op. De cursisten van de belachelijk geprijsde cursus van de rapper willen namelijk hun geld terug. De cursus zou een flop zijn en er wordt schijnbaar niet geleerd hoe je “Succesvol kunt worden”… wie had dat gedacht. Gelukkig zijn er alternatieven, zoals de cursus van tweeduizend doezoe van Steven Kazan!

Steven Kazan start cursus, net zoals Lil Kleine!
Maar goed, wanneer je een cursus afneemt bij Lil Kleine van 2000 euro dan is dát op zichzelf natuurlijk al een goede les. Een dure, dat wel. Genoeg voer dus om de rapper weer even heerlijk in het zonnetje te zetten in de media. Gelukkig ook genoeg voer voor Steven Kazan, zoon van, om een eigen cursus te starten: