Gevangenisbewaakster deed het met gevangene en 11 man mochten toekijken

Toch wel bizar verhaal over de 26-jarige vrouwelijke gevangenisbewaakster Tina Gonzalez. Tina was vanaf 2016 bezig om gevangenen te bewaken in een gevangenis in Fresno County in de Amerikaanse staat Californie, maar in mei van 2020 werd ze zelf gearresteerd, omdat bleek dat ze met een gevangene sleep. Tina had zelfs een gat onderaan haar bewakingsuniform geknipt, zodat het makkelijker was om met haar gevangene te doen.

Ook smokkelde ze een telefoon en scheermesjes naar binnen voor de man. Een jaar lang duurde de relatie met een gevangene en 11 anderen gevangenen hebben kunnen toekijken. Tina heeft voor deze extra secundaire arbeidsvoorwaarden die nooit hadden mogen gebeuren een gevangenisstraf van 7 maanden plus 2 jaar proeftijd opgelegd gekregen. Tina geeft aan dat ze geen spijt heeft van wat er allemaal is gebeurd en heeft op Insta een video geplaatst waarin ze oproept om mensen te betalen voor haar vrijlating