Als man is het levensgevaarlijk om met je vriendin op vakantie te gaan

Als we alles moeten geloven wat er op ons de laatste jaren afgevuurd wordt, dan is er helemaal geen verschil tussen mannen en vrouwen. En daarmee proberen mensen dus gewoon even het hele instinct van de mens uit te schakelen. Terwijl waarschijnlijk juist ons instinct regelt wat we een soort van nodig hebben. Dat instinct zorgt ervoor dat we eten hebben en een dak boven ons hoofd en als we ons veilig voelen dat we ons voort willen planten.

En daarmee zit er misschien toch wel een groot verschil tussen mannen en vrouwen. En wat je ook terugziet in het dierenrijk. Een van de twee doet extra haar best om op te vallen bij de ander. En dat laatste is levensgevaarlijk voor mannen, want dit zijn principe nog jagers. En die houden hun prooi in de gaten. Moet je natuurlijk niet doen met je vriendin in de buurt. Het verhaal gaat dat deze jager tot 2028 in een Russische goelag zit opgesloten.