Jaimie Vaes laat even zien hoe aantrekkelijk ze nog is op de markt

Het is zo klaar als een klontje wat er zich allemaal heeft afgespeeld tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes op Ibiza en dat is ook de reden dat het huwelijk is uitgesteld en het paar eventjes uit elkaar zijn. Dus kan iedere man die wel weet hoe je een vrouw moet behandelen zijn kansen wagen bij Jaimie. Waarschijnlijk staat ze er nog voor open ook. Zeker als we kijken naar een foto van haar achterwerk die ze heeft geplaatst op Insta.

En deze foto was voorzien van het bijschrift β€œEen goed begin is het halve werk πŸ˜Šβ€. Mooi hoor! Mensen vallen trouwens massaal over een opmerking van Lil Kleine en niets dat zijn handdoekje was gevallen. Blijft een grote bek hebben die jongen, terwijl hij het waarschijnlijk over een washandje heeft wat hij gebruikt om zich af te drogen. Anyways, we laten even alle verbouwingen van Jaimie buiten beschouwing, maar haar achterwerk: 5 reeten!