Puur natuur: Sarah van Soelen laat zien wat ze in huis heeft op fijne foto!

Sarah van Soelen was volgens André Hazes op een gegeven moment een van de meest gehate vrouwen van Nederland. Het zal natuurlijk lijken alsof heel Nederland met je bezig is wanneer je 1000 berichtjes krijgt, maar het zal vast een klein deel van het land geweest zijn die dit op de voet volgde. Sarah is namelijk degene waarvoor André Hazes bij de moeder van zijn kind is weggegaan, Monique Westenberg. Dat kan natuurlijk gebeuren, alleen het was extra pijnlijk omdat dit een klein jaartje eerder ook al gebeurde met Bridget Maasland. Maar goed, dat zijn onze zaken niet. Wat onze zaken wel zijn is het laten zien van een nieuwe foto van Sarah. Nu zien we iedere dag wel nieuwe kiekjes van deze dame, maar deze is bijzonder.

Sarah van Soelen bezorgd André kippenvel!

En waarom dit kiekje van Sarah zo bijzonder is, dat mag je zelf beoordelen. We gokken dat jouw timmermansoog scherp genoeg is om te zien dat dit geen kiekje is die je iedere dag tegen komt. We gokken ook wel wat de beweegredenen van André zijn omtrent zijn keuze qua vrouwen. De zanger reageert dan ook onder de foto met “kippenvel”, en dat begrijpen we!