Video van Andre Hazes zijn nieuwe scharrel Sarah van Soelen

Net zoals sommige mensen iedere vier jaar van politieke partij veranderen als het om de Tweede Kamer verkiezingen gaat zo snel verandert André Hazes de laatste jaren van vrouwen. Eind 2019 verruilde hij Monique Westenberg immers nog in voor een paar maandjes Bridget Maasland. En nadat hij medio december van het vorige jaar nog diezelfde Monique ten huwelijk vroeg (en een speciale tattoo liet zetten) is hij nu weer dolgelukkig met ene Sarah van Soelen.

Deze influencer en dochter van een rijke papa heeft, als je haar foto’s inmiddels al een beetje bekeken hebt, ongetwijfeld het een en ander laten verbouwen aan zichzelf. En nu is er dus een video gelekt waar Sarah nét iets meer laat zien dan alleen haar opgevulde lipjes. De mannen van het YouTube kanaal RoddelPraat kregen namelijk een video toegestuurd van deze Sarah.