Volgers stomverbaasd door foto: Dave Roelvink plots 20 kilo aangekomen!

Dave Roelvink en zijn broertje en trouwens vaderlief ook, zijn behoorlijke ijdeltuiten. Veel tatoeages, altijd in de sportschool te vinden, midden in de winter toch nog poepiebruin van de zonnebank en een parelwit recht gebit erin laten zetten. Niets mis mee natuurlijk, ieder z’n ding. Maar even leek het alsof de toekomstige vader, Dave, zijn sportschoolwensen link had laten liggen. Op social media laat hij namelijk weten dat hij behoorlijk is aangekomen. En nu moet je niet denken aan 3 of 4 vakantiekilo’s. Nee, hij is van 75 kilo naar ruim 92 kilo gegaan. De vriendin van Dave is zwanger en de twee verwachten november hun eerste kindje te verwelkomen. Volgens geruchten kom je ook als papa de eerste jaren van je kind flink aan in gewicht. Bij Dave is dat vast vóór de bevalling begonnen.

Dave Roelvink is aan het bulken!
Toch blijkt er iets anders achter te zitten. Dave is namelijk een soort van gecontroleerd aan het aankomen. In de sportwereld noemen ze dat ook wel ‘bulken’. Hierdoor kun je meer spiermassa aankomen in een kortere tijd wanneer je naast al dat eten ook veel uurtjes in de sportschool doorbrengt. Mocht Dave nog wat tips nodig hebben om aan te komen, misschien is de wedstrijd in onderstaande link een goede optie.