Mama stopt lief briefje in broodtrommel van Evi (groep 5) en krijgt grillig briefje terug!

Wanneer je Meester Mark op Instagram volgt dan komen dagelijks de meest hilarische kinderlogica voorbij. Meester Mark, ofwel Mark van der Werf, is een Nederlands journalist en schrijver, die vooral bekend werd van zijn Meester Mark-boeken. Evi doet het goed op school en zit inmiddels in groep 5. Dagelijks krijgt ze haar broodtrommel mee van mama, maar dit keer zat daar iets bijzonders in. Mama was namelijk zó trots op Evi dat ze een kleine brief tussen haar bammetje verstopt had. “Ik dacht, ik doe een lief briefje in haar broodtrommel” vertelt de moeder van Evi uit groep 5. Natuurlijk kan Evi al behoorlijk goed schrijven en kon moederlief uiteraard een schrijfsel terug verwachten in de desbetreffende broodtrommel.

Mama krijgt grillig briefje terug!
De moeder van Evi had op een post-it geschreven: “Ik ben trots op jou. xxx mama.” Super lief natuurlijk en zo zal dat ongetwijfeld ook ontvangen zijn door Evi. Maar Evi is meer van de rechtoe rechtaan gesprekken en laat even duidelijk weten wat ze van het beleg-keuze van haar moeder op haar boterhammen vindt. Duidelijkere taal kun je niet krijgen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meester Mark (@meester_mark)