Mart Hoogkamer gaat internationaal met ‘I go swimming’ en scoort hit!

‘Ik ga zwemmen’ van Mart Hoogkamer is een gigantisch succes gebleken. Op YouTube heeft de beste man al bijna 3 miljoen views te pakken met deze onverwachte hit. Ook op Spotify gaat het lekker. Hij was daar zelfs het meest gedeelde nummer wereldwijd, dat is best een prestatie vermoeden we. In 2016 werd Mart al bekend in Nederland door zijn deename aan achtste seizoen van het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Vervolgens wist hij een contract te tekenen bij Sony Music en er daaruit volgden verschillende singles. Een van die singles was bijvoorbeeld met Willeke Alberti. Maar het is nu natuurlijk tijd om even door te breken in de rest van de wereld. Misschien dat dit hitje ook te vertalen is naar het Engels?

Mart Hoogkamer gaat internationaal!
Op de Facebook-pagina is de Engelse versie van dit prachtnummer dat voor altijd in je hoofd lijkt te zitten al verschenen. Maar wanneer je de tekst letterlijk vertaalt met een beetje steenkolenengels erbij, dan krijg je toch een eigenaardig nummertje. Hopelijk gaat het het goed doen bij het internationale publiek. Als het aan ons ligt in ieder geval wel!