Samantha de Jong is weer terug en deelt nieuws over.. gezinsuitbreiding!

Samantha de Jong aka Barbie is al een tijdje van de radar verdwenen in roddelland. Haar telefoon zou gestolen zijn waardoor ze niet meer kan inloggen op haar Instagram account met bijna 160.000 volgers. Erg zuur natuurlijk aangezien het ook een bron van inkomsten voor haar is. Er waren de afgelopen weken verschillende geruchten over Barbie en wat er precies met haar aan de hand zou zijn wat haar afwezigheid zou kunnen verhelderen. Eén daarvan was dat ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht zou zijn en daar een tijdje zou moeten verblijven. Gezien de gebeurtenissen in het recente verleden natuurlijk niet een heel ongeloofwaardige roddel. Maar daar is tot dusver geen opheldering over gekomen.

Samantha de Jong weer terug op de gram!
Ze blijkt wel gewoon thuis in goede staat te verkeren. Yvonne Coldeweijer heeft contact gehad en liet het volgende weten: “Een betrouwbare spion heeft kenbaar gemaakt dat de telefoon van Samantha gestolen is en het haar niet lukt om in te loggen ivm de tweestapsverificatie. helaas heeft ze geen screenshots van de back up codes gemaakt dus dan wordt het moeilijk om ooit nog in te loggen op haar Instagram.” Inmiddels is er alweer een nieuw account gespot die een paar dagen geleden gestart is. Ze zegt hierop: “Hallo allemaal! Helaas krijg ik geen toegang meer tot mijn vorige account @samantha_de_jong29, daarom ga ik verder op dit account @samantha_de_jong29!“. De volgende foto die ze plaatst is met een vermoedelijk nieuw gezinslid:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)