Moeder laat met geboortekaartje zien compleet uitgescheurd te zijn bij bevalling!

Wanneer je net bevallen bent, dan is dat natuurlijk de mooiste tijd van je leven. Tenminste, dat is wat ze zeggen. Toch kan er ook bij een bevalling nog een hoop ellende ontstaan. Nu is het natuurlijk altijd te hopen dat het kindje gezond en wel ter aarde zal komen. Maar moederlief heeft ook flink wat te verduren tijdens een bevalling natuurlijk. Wanneer alles gelukt is, dan moet er natuurlijk een geboortekaartje verstuurd worden. Hierin zet je eigenlijk de standaard dingen als naam, wanneer geboren etc. Maar het is natuurlijk ook leuk om er een klein verhaaltje bij te zetten. Bijvoorbeeld dat je van voor naar achteren uitgescheurd bent.

Geboortekaartje, maar dan nét anders dan normaal!
In ieder geval werd het onderstaande kaartje verstuurd aan familie, collega’s en vrienden. Toch fijn om te weten dat je eerst eventjes moet bellen voordat je de hechtingen van je dochter/vriendin/collega mag komen tellen. Je kunt het kaartje natuurlijk altijd gebruiken ter inspiratie voor het geval je zelf ooit gaat bevallen. Bekijk het kaartje op de volgende pagina: