Sarah van Soelen zit momenteel in een kliniek in Spanje

Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes heeft een lastige periode achter de rug. Sinds ze namelijk een relatie met André heeft krijgt ze extreem veel (negatieve) aandacht. Dit is ook de reden waarom ze momenteel in een kliniek zit, waar ze hulp krijgt om te kunnen omgaan met al deze aandacht. De familie van Soelen heeft dit zelf ook bevestigd.

Sarah is vorige week naar Spanje vertrokken en zal daar ook nog even een tijdje blijven. . „Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.”

Sarah heeft in het verleden ook al een cocaine verslaving gehad maar daar is ze al twee jaar vanaf. „En dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Ze zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan.”