PLUS wijst solicitatie van Mark af vanwege zijn ingestuurde foto:

Of je aangenomen gaat worden na een solicitatie heb je niet altijd volledig zelf in de hand. Je kunt nog zó stinkend je best hebben gedaan om een goede presentatie van jezelf te maken met een prachtige CV en dan nóg niet aangenomen worden. Maar je best doen, dat kun je natuurlijk altijd. Alhoewel je bij sommige banen beter je best zal doen dan bij andere, is een beetje moeite nooit weggegooid. Mark besloot te soliciteren voor een baantje bij de PLUS. Het is dan geen solicitatie voor een baan als hoge pief bij een bank, maar je moet het toch een klein beetje serieus nemen. Dat is iets wat Mark waarschijnlijk niet helemaal doorhad.

PLUS ziet helaas geen kandidaat in Mark
Mark had netjes gesoliciteerd bij de spermarktketen. Maar helaas was er volgens de manager op dat moment géén behoefte voor aanvullend personeel. Kan gebeuren, daar kan Mark helaas niets aan doen. Wel mooi dat hij het tóch geprobeerd heeft natuurlijk. Maar we gokken dat er ook nog een andere reden is geweest dat de manager van de desbetreffende supermarkt geen serieuze kandidaat in Mark zag. Bekijk de foto op de volgende pagina: