Sarah van Soelen uit huis gezet en André Hazes niet meer welkom

De geruchten over Sarah van Soelen en André Hazes blijken toch meer waar te zijn dan de meeste mensen hadden gedacht. Website ‘Ditjesendatjes’ laat namelijk weten dat Sarah uit huis gezet is door haar stiefvader en dat André daar niet meer welkom zou zijn. Dit zou komen bij Sarah vanwege een terugval op het gebruik van verboden middelen, in dit geval vermoedelijk een wit goedje in de vorm van een poedertje. Ook de zanger zou er verslaafd aan zitten en daarom naar een kliniek moeten op af te kicken. Dit terwijl ze zelf naar buiten brachten dat ze in mediatraining zouden zitten in Spanje. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat hier niets van waar is.

André Hazes en Sarah van Soelen beide verslaafd?
Yvonne laat het volgende weten in haar video: “Het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt. Schijnbaar zijn ze twee maanden geleden al betrapt en hebben ze een waarschuwing gekregen, maar zijn ze toch stiekem doorgegaan met gebruiken.” André zou momenteel nog steeds in de kliniek in Spanje zijn en Sarah naar een vriendin in Rotterdam omdat ze thuis niet meer welkom is. Bekijk wat video beelden op de volgende pagina: