Slecht nieuws over Geert Wilders heel veel sterkte

Partijleider Geert Wilders van de PVV beleeft verdrietige tijden. Zijn geliefde poes Snoetje is overleden, zo meldt hij op zijn Instagram-pagina. De PVV-leider laat aan zijn volgers weten wat er is gebeurd. “Onze lieve prinses Snoetje is er niet meer. Vandaag laten inslapen wegens nierfalen.”

“Rust zacht lieve Snoetje. En bedankt voor alle liefde die je ons gegeven hebt”, schrijft Wilders. Hij deelt ook een mooie foto van Snoetje. Zijn volgers en fans steken hem een hart onder de riem en delen massaal hun condoleances. Ook krijgt hij veel sterktewensen. “Ach gossie, das kut altijd. Sterkte Geert”, valt er bijvoorbeeld te lezen. Iemand anders zegt: “Hou vol Geert, sterkte met het verlies.”

Wilders heeft nog een andere kat, Pluisje. Die lijkt veel op Snoetje. Twee weken geleden lag het duo nog lekker samen te rusten in een koffer, blijkt uit een bericht van het Twitteraccount van de poezen, @wilderspoezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geert Wilders (@geertwilders)