Drietal mannen sloopt restaurant in Amsterdam na gedoe met serveerster

De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau 020 bewakingsbeelden vrijgegeven van een restaurant aan de Albert Cuypstraat waar begin juli drie mannen volledig door het lint gaan. Na een voorval tussen een serveerster en de verdachten slaat de vlam in de pan. Het drietal, waarvan de politie een verdachte heeft aangehouden, mishandelt een 59-jarige man die daar mogelijk blijvend letsel aan overhoudt.

Op bewakingsbeelden is te zien dat het aardig druk is in het restaurant op zaterdag 3 juli. “Na de woordenwisseling met de serveerster ontstaat er totale chaos in het restaurant. Diverse mensen raken gewond en veel gasten rennen zonder te betalen naar buiten, vermoedelijk uit de angst om zelf slachtoffer te worden”, aldus Marijke Stor van de politie Amsterdam. Bekijk de beelden op de volgende pagina: