Barbie gaat opnieuw hard de fout in: “Hiervoor kun je de cel in gaan!”

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, lijkt niet van de fouten uit haar verleden te leren. Sinds een tijdje heeft de blondine weer een nieuw Instagram-account omdat ze het wachtwoord van haar oude is vergeten. Ze is daardoor bijna 160.000 volgers in één klap kwijt geraakt waar ze aardig wat centjes mee leek te verdienen met reclame-posts. Inmiddels heeft haar nieuwe account bijna 40.000 volgers. Maar op dit nieuwe account is ze nu neppe producten aan het verkopen en/of aanbevelen laat website ‘Ditjesendatjes’ weten. Dit is niet de eerste keer en haar ex, Michael van der Plas, heeft hier zelfs voor vastgezeten. Dit ging om illegale handel in kleding: “Het arrestatieteam, inclusief bivakmutsen en getrokken wapens, stormden naar boven en greep me vast. Ik moest op mijn knieën en werd geboeid.

Barbie maakt zelfde fout als ex

Samantha gaat nu dezelfde fout opnieuw maken. Ze verkoopt namelijk neppe schoenen van het dure merk ‘Balenciaga’ via haar niuewe account zoals je hieronder kunt zien. Het lijkt er overigens op dat de blondine er de laatste tijd alles aan doet om meer centen te verdienen. Onlangs verkondigde ze dat ze weer te boeken is voor verjaardagen en feestjes. In de onderstaande link zie je dat daar een absurd bedrag voor gevraagd wordt. Of Samantha de post betreft de neppe schoenen gaat verwijderen voordat ze erdoor in de problemen komt zullen we vanzelf merken!