Marco is bijna gewoon eng door zijn date. Hij lijkt zwaar obsessed

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedcoet dan ga je op date met een totaal wildvreemde. Tenminste, normaal gesproken is dat het geval. Maar wanneer je iemand hebt gezien in het programma waarbij de date niet tot een succes is afgesloten, dan kun je je aanmelden voor diegene. Vervolgens is eigenlijk alles hetzelfde, alleen jij weet al met wie je date zal zijn. Degene die terugkomt weet dan dat hij of zij in ieder geval al in de smaak valt bij zijn of haar date. Marco zag Esmée voorbij komen op televisie en dacht “Deze wordt van mij!“. Marco heeft zich aan twteen te melden en zijn prinses op het witte paard is schijnbaar op de uitnodiging in gegaan. Maar we vermoeden dat ze daar een tikkeltje spijt van kan gaan krijgen.

Marco uit Lang Leve de Liefde kent álle foto’s van zijn date..
De twee hebben al van alles besproken, bijvoorbeeld waarom Esmée niet wil sporten en afvallen. Ze zegt: “Als ik van de trap af val, dan stuiter ik en sta ik weer op mijn benen. Wanneer zo’n dunnetje dat doet dan breekt ze in tweeën en ligt ze in het ziekenhuis!”. Juist, zo praat je alles gewoon naar je voordeel. Maar dan komt Marco aan het woord, die blijkt Esmée al een hele tijd in de gaten te houden online. Marco heeft dan ook niet door dat hij dat beter niet kan vertellen omdat het een tikkeltje boel als een obsessie klinkt.. Bekijk de beelden op de volgende pagina: