Sarah van Soelen heeft André Hazes gedumpt en gaat alleen verder

We beginnen maar even met het feit dat het hier om geruchten gaan. André Hazes en Sarah van Soelen zijn nu al zo’n 3 weken van de radar verdwenen en zelfs Yvonne Coldeweijer heeft geen nieuwe informatie meer om filmpjes over te maken. Niet goed voor de business natuurlijk. Maar verschillende roddelsites zeggen te weten dat de twee al uit elkaar zijn. Zo laat Utopianieuws het volgende weten: “Naar alle waarschijnlijkheid houdt Andre zich verscholen in een hotel en de geruchten gaan dat het over en uit is tussen hem en Sarah.” Dit was een kleine week geleden. Ook staat er dat de twee niet het beste in elkaar naar boven weten te halebn. Waarschijnlijk wordt hier het gebruik van verboden middelen bedoelt waardoor de twee vermoedelijk naar een afkickkliniek zijn gegaan.

André Hazes gedumpt door Sarah van Soelen?
Maar gisteren kwam daar opnieuw bericht over. Ook weer gebasseerd op geruchten maar Yvonne COldewijer vermoed ook dat het over en uit is tussen de twee. Ze schrijven: “Overigens heeft het er alle schijn van dat Sarah het uit heeft gemaakt en Andre heeft gedumpt. Andre zag het nog wel zitten en had het liefst de relatie met Sarah voortgezet.” Yvonne laat hieronder de laatste ´ins en outs´ betreft het showbizz-koppel weten. Overigens kwam er nieuws vanuit Jeroen van der Boom dat André het goed maakt wat natuurlijk fijn nieuws is.