Bedrogen: Bridget Maasland herleeft relatie met André Hazes: “Het is over”

Bridget Maasland is officieel weer vrijgezel. In een interview met Grazia heeft ze aangegeven wat de reden hiervoor is en die is behoorlijk pijnlijk. Ze zegt: “Wij waren aan het daten en toen kwamen we erachter dat we dat toch maar niet meer moesten doen. We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal.” Natuurlijk willen we allemaal wetenw at de reden is dat ze Christian geen relatiemateriaal vindt. Die reden is behoorlijk pijnlijk: “Ik begreep dat ik niet de enige was. En dat hij vooral mijn werk interessant vond, en wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten. Aan de andere kant: als het je overkomt, dan laat je je daar ook niet door weerhouden. Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie.”

Bridget Maasland net als bij André Hazes bedrogen
Het is natuurlijk extra pijnlijk aangezien de presentatrice vorig jaar ook een kortstondige relatie had met André Hazes. Na 3 maanden bleek ze ook niet de enige liefde van de zanger te zijn, hij was alweer terug bij zijn ex. Zojuist heeft ze meer laten weten op haar social media:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)