“Het gaat niet goed met Barbie en nieuwe vriend: Wéér zwanger?”

Barbie lijkt alkweer een tijdje gelukkig te zijn met een vriendje die eerder voor ophef heeft gezorgd. Het zou namelijk om een bajesklant gaan die foto’s van zichzelf op de luchtplaatst plaatst op Instagram. Ook werd ze voor het eerst met hem gespot in een video waarin ze aangaven “naar een klant” te gaan, midden in de nacht tijdens de lockdown. Wat dit precies betekende weten we niet, maar het lijkt erop dat ze weer aan de weg aan het timmeren is. Ze is een nieuw account op Instagram begonnen, haar oude is ze kwijt omdat ze het wachtwoord is vergeten. Daar plaatst ze weer reclames op voor nepnagels, zonnenbanken en dat soort dingen. Maar ook krijgen we iedere dag wel een foto van haar en haar nieuwe vriend te zien. Zeker nu ze bezig zijn met een verhuizing naar een woning voor beide.

Barbie zwanger van niewue vriendje?
Een paar weken lang hebben we geen enkel bericht voorbij zien komen over de reality-ster. Maar sinds ruim een week zijn de foto’s met haar nieuwe vriendje ook gestopt. Wat het verleden ons heeft geleerd is dat dat betekent dat het in 80% van de gevallen uit is. Aangezien er in sommige jaren best wat vriendjes doorheen gaan bij Samantha hebben we daar genoeg data voor om grafieken uit te tekenen. Hebben we niet gedaan, maar het zo kunnen. We zullen in de komende weken vast en zeker meer horen of er weer iets aan de hand is bij Samantha, laten we hopen van niet. Eerder kwamen al geruchten dat er een mogelijke zwangerschap op komst zou zijn, te zien via de link hieronder.