Maak kennis met de mooiste voetballer ter wereld Ana Maria Markovic

Het is algemeen bekend dat de meeste mannen van mooie vrouwen en van voetbal houden. Ana Maria Marković is één van de pareltjes die het vrouwenvoetbal team op de internationale velden heeft lopen en moet voor veel annen dan ook wel de absolute droomvrouw zijn. Haar Instagram account gaat momenteel dan ook knettertje-viral.

Er wordt heel vaak gediscussieerd over het verschil is tussen mannen- en vrouwenvoetbal, maar wij gaan het vandaag niet daarover hebben. Wat wel gezegd kan worden, is dat er bij het vrouwenvoetbal nog veel onbekende dames zijn die vaker op de tv mogen verschijnen. Kijk maar naar de Kroatische Ana Maria Marković, die speelt voor het Zwitserse Grasshopper Club Zürich, zij is een plaatje om naar te kijken. Alle ogen zijn op de aanvalster gericht als ze op het veld staat. Men kan hun ogen niet afhouden van de mooie blondine, ondanks de bal aan de andere kant van het veld is. Maar ze heeft niet alleen een mooi gezicht, maar speelt ook met haar team in de hoogste competitie van Zwitserland en staan ook nog op de 2e plaatst. Verder heeft zij meer dan 18 duizend volgers op Instagram en haar foto’s worden meer dan genoeg geliked.