Insider: ‘Situatie rondom André Hazes veel ernstiger dan gedacht’

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar het lijkt erop dat het momenteel niet zo héél erg lekker gaat met André Hazes. Zijn relatie met Sarah van Soelen zou voorbij zijn en de geruchten gaan zelfs dat Dré in een afkickkliniek in Spanje zou hebben gezeten. Daarbovenop kwam gisteren het nieuws naar buiten dat de zanger voorlopig al zijn optredens afgelast heeft. Zo is de zanger niet aanwezig bij de Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Best gek voor een concertreeks die uitgerekend jouw naam draagt… Overigens schijnt het zo te zijn dat Gerard Joling nu als zijn vervanger is aangewezen.

Het gaat ineens zo erg mis met André Hazes

“Het blijkt toch allemaal veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht”, vertelde journalist Evert Santegoeds gisteravond nog in Shownieuws. “Dat die jongen het niet altijd makkelijk heeft gehad in zijn leven, dat is natuurlijk wel duidelijk. Een vrij traumatische jeugd, die zijn sporen heeft nagelaten. Dan weet ie op eigen kracht zo’n carrière op te bouwen, met héél véél toestanden in zijn privéleven eromheen, en dan gaat het ineens in september dit jaar zo erg mis.” Bekijk de beelden op de volgende pagina: