Bridget Maasland klapt uit de school over haar bed leven met André Hazes

Bridget Maasland heeft een boekje open gedaan over haar bed leven met voormalig partner André Hazes. Sterker nog, het schijnt dat de volkszanger niet zo is zoals velen denken.

HLF8
De blondine was namelijk te gast bij de talkshow van Johnny de Mol. Hij stelt haar tijdens de uitzending ja/nee vragen, waar ze alleen die antwoorden op mag geven. Het begon simpel met de. vraag: “Bent u Bridget Maasland, geboren 9 november 1974 te Den Haag?”

Maar dan neemt het al snel een andere wending. Die vragen gaan namelijk over haar liefdesleven en bedpartners. “Zat de ware Jacob daar wel eens tussen”, vraagt de Mol over haar vorige liefdes.

Bridgets antwoordt hier stellig op: “Nee.” Waarop de host, die zelf ook een romance met Bridget heeft gehad, weer vraagt: “Dus ik was het ook niet?” Weer hetzelfde antwoord: “Nee.” Vervolgens wil Johnny weten of hij dan wel beter was dan Bridgets ex André Hazes. Dat antwoord kun je zien op de volgende pagina: