Vermoedelijke extra coronamaatregelen uitgelekt: horeca dicht vanaf 18:00 en meer

Er zijn zojuist een aantal maatregelen uitgelekt die waarschijnlijk vanaf woensdag 3 november zullen gelden. Let op: niks is nog officieel bekend gemaakt! Dinsdag 2 november zullen de Jonge en Rutte tijdens de persconferentie de extra coronamaatregelen aankondigen.

De hoeveelheid coronabesmettingen lopen de afgelopen tijd alleen maar op en vooral de laatste dagen gaat het rap waardoor de druk op de zorg ook snel begint toe te nemen. Dit is ook de reden waarom het kabinet sneller bij elkaar is gekomen om samen met het OMT (Outbreak Management Team) te bespreken, dit hebben ze afgelopen vrijdag gedaan.

Aanstaande dinsdag op 2 november zal er weer een persconferentie zijn waar Hugo de Jonge en Mark Rutte zullen uitleggen welke extra coronamaatregelen er zullen komen en waarom ze deze zullen invoeren.

Uitgelekte maatregelen

Dat er maatregelen zullen komen is een feit maar welke dat zijn is nog niet helemaal duidelijk tot nu

Er zijn schijnbaar een aantal maatregelen uitgelekt die zeer waarschijnlijk vanaf aanstaande woensdag op 3 november zullen ingaan.

Let op: dit is nog niet officieel bekend gemaakt maar negen van de tien keer is de informatie correct. Bekijk de maatregelen op de volgende pagina