Deze foto van Sarah van Soelen zorgt voor spijt bij André!

Sarah van Soelen is alweer een tijdje vrijgezel. Sinds deze week zijn ook der initialen van André Hazes weg uit haar profiel op Instagram. Ook het kettinkje met de naam van de zanger is niet meer gespot om haar nek sinds weken. Maar we weten allemaal dat André een zwak heeft voor mooie vrouwen. Zoals natuurlijk wel meer mannen. Ook werd er regelmatig duidelijk gemaakt dat er een specifiek deel van Sarah wel erg in trek was bij de zanger. Bijvoorbeeld bij een foto van Sarah in zwemkleding waaronder André schrijft: “Kippenvel”. Op de foto waren twee objecten vrij duidelijk in zicht wat wel duidelijk maakt waar André kippenvel van kreeg. Ondanks dat hij weer toenadering zoekt bij Monique kunnen we ons voorstellen dat hij nog een zwak blijft houden voor Sarah. Nu de twee weer beide actief zijn op Instagram gaat dat lastig worden voor hem.

Sarah van Soelen maakt het André moeilijk!

Sarah is namelijk weer vol foto’s aan het maken en plaatsen voor haar tijdlijn. In haar Stories zien we al langere tijd video’s en foto’s voorbij komen. We zagen eerder al een foto voorbij komen waar haar twee objecten weer aardig prominent in beeld waren. Maar aangezien André ook wel van een beetje spanning houdt kunnen we voorstellen dat haar laatste kiekje ook erg moeilijk te weerstaan zal zijn. Aangezien de twee elkaar weer volgen moet André zich aardig inhouden gokken we. De reacties onder de foto zeggen ook alles: “André gaat spijt krijgen wanneer hij dit ziet!Bekijk de foto’s op de volgende pagina: