Jessica Simpson deelt onherkenbare foto van haarzelf en het internet gaat los

Jessica Simpson (41) postte een foto op Instagram, die genomen werd op het hoogtepunt van haar drank- en pillenverslaving. De Amerikaanse zangeres en actrice wil daarmee vieren dat ze vier jaar nuchter is. “Er zijn nog altijd zo veel stigma’s rond het woord alcoholisme.”

Simpson beschrijft de foto als “de versie van haarzelf uit 2017 die de alcohol moest verslaan”. “Deze persoon in de vroege ochtend van 1 november 2017 is een onherkenbare versie van mezelf. Ik moest nog zoveel over mezelf ontdekken”, klinkt het.

“Op dat moment realiseerde ik me dat ik het licht weer moest toelaten in mijn leven”, vervolgt de moeder van drie kinderen. “Ik moest de drank loslaten, want ik was uitgeput. Ik wilde pijn voelen, zodat ik het als een ereteken kon dragen.” De ster voegde eraan toe dat ze niet kon geloven dat ze al vier jaar nuchter is: “Het voelt eerder als twee jaar aan.”

De artieste zegt tot slot dat de drank nooit het echte probleem was: “Ik was het probleem. Ik hield niet van mezelf. Ik respecteerde mijn eigen kracht niet. Vandaag is dat wel het geval. Ik heb vrede gesloten met mijn angsten en geaccepteerd dat sommige delen uit mijn leven gewoon triest zijn. Ik heb zelf controle over mijn eigen kracht. Ik ben eerlijk en open. Ik ben vrij.” Hieronder een aantal foto’s hoe ze er normaal uitzag. Op de volgende pagina kan je zien hoe ze eruit zag tijdens haar alcoholverslaving, ze is bijna niet te herkennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Op de volgende pagina kan je zien hoe ze eruit zag tijdens haar alcoholverslaving, ze is bijna niet te herkennen.