Maxime Meiland krijgt deze bizarre berichten binnen na verdedigen Erica!

Maxime Meiland heeft het onlangs opgenomen voor haar moeder, Erica Meiland. Erica kwam onlangs veelvuldig in het nieuws vanwege een aantal opvallende uitspraken over, onder andere, het dragen van hoofddoeken in de islam. Ze wist van te voren dat er kritiek op zou komen. Dit zegt ze erover: “Er zullen best mensen zijn die er wat van vinden. Dan kunnen we in discussie gaan ja. Ik denk dat er heel veel mensen zijn die erover denken zoals ik erover denk. Je hebt hele goede islamieten, daar heb ik ook geen bezwaar tegen.” Maxime ziet dat haar moeder een hele hoop bedreigingen en verwensingen naar het hoofd geslingerd krijgt. Ze heeft het daarom voor haar opgenomen door te zeggen dat het “gewoon haar mening” is. Dat het een gevoelig onderwerp is blijkt maar weer. Ook verschillende BN’ers zoals Chantal Janzen en Eva Jinek hebben haar er behoorlijk hard op aangesproken.

Maxime Meiland krijgt bizarre berichten binnen!

Maxima, die net bevallen is van haar tweede kind, krijgt het dan ook flink te horen. Op social media krijgt de blondine behoorlijk wat bedreigingen en verwensingen via persoonlijke berichten. Onderstaand eenzijdig-gesprek heeft ze dan ook als voorbeeld even gedeeld om te laten zien hoe ernstig het kan zijn. Martien Meiland heeft laten weten doodsbang te zijn geworden van alle bedreigingen. Ook liet hij weten de voordeur nu extra goied op slot te doen. Meer over de uitspraken van Erica via de link hieronder.