Vrijwilligster ontslagen van school vanwege haar ‘alleen voor fans’ account

Victoria Triece ook wel bekend als Victoria Snooker is laatst ontslagen op de school van haar kinderen als vrijwilligster. Ze was namelijk onderdeel van een vrijwilligers programma voor ouders die de school meehielpen. De moeder van Victoria is altijd haar voorbeeld geweest en die is toen zij jong was ook vrijwilligster geweest op school, ze wou graag in de voetstappen van haar moeder treden. Echter stak de school daar een stokje voor omdat ze erachter kwamen dat zij een alleen voor fans account heeft waar ze nogal wat gewaagde foto’s en video’s op deelde.

Natuurlijk vind Victoria dat niet eerlijk en is ze een rechtszaak gaan aanspannen tegen de school. Ze heeft een advocaat in arm genomen en is de school voor de rechter gaan dagen. Ze eist nu 1 miljoen dollar. ”Als ik niemand er pijn mee doe en niemands dag ermee beïnvloed dan moet ik zelf weten of ik iets doe dat volkomen legaal is.” Op de volgende pagina hebben wij een collectie van foto’s die we gevonden hebben op haar account. Wat vinden jullie er van? Mag ze gewoon vrijwilligster zijn? Of moet zo een persoon niets op school waar kinderen op zitten? Mening na het bekijken van de beelden op de volgende pagina: