Op heterdaad betrapt: “Monique Westenberg en André weer samen!”

De roddelmedia worstelt nog altijd met de vraag of het goed gaat komen tussen Monique Westenberg en André Hazes. Na de breuk met Sarah van Soelen, de vermoedelijke breuk, is het natuurlijk wachten op nieuws. De zanger is onlangs naar Dubai gevlogen, vermoedelijk voor een documentaire over zijn leven, en is dus even niet in Nederland. Maar in de tussentijd heeft Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee, genoeg informatie voor ons. Rick woont in een rijtjeshuis dat heel dichtbij de villa van Monique staat. Naar eigen zeggen kan hij het niet vanuit zijn huis zien, maar hij fietst bijna dagelijks langs het huis. De villa waar Monique woont is overigens het huis van André én Monique. Ze is hier samen met hun kindje blijven wonen na de breuk. De radiomaker kijkt blijkbaar altijd even welke auto’s er staan, en je raadt het al.

Monique Westenberg neemt André toch terug?
De auto van de zanger staat er wel érg vaak laat Rick weten: “Ja, natuurlijk gaat hij weer terug naar Monique en je weet ook dat hij daar over een halfjaar weer weggaat en dan over twee jaar weer terugkomt. Luister, die Monique woont eigenlijk vlak achter mijn huis. Tenminste, we fietsen daar heel vaak langs en dan zie je regelmatig daar André Hazes z’n auto staan gewoon.” Niels van Baarlen merkt op dat zijn kind daar ook woont en het daarom niet zo raar is. Er wordt dus gevraagd of de auto er ook in de nacht staat: “’s Nachts fiets ik daar natuurlijk niet, maar ik hoor gewoon uit het Berkel en Rodenrijs waar zij een beetje wonen dat het gewoon honderd procent goed gaat komen.” Hieronder meer: