Monique zet Sarah goed voorschut met deze foto

Je zou het bijna niet geloven, maar voor André Hazes zouden sommige vrouwen heel ver gaan. Monique Westenberg lijkt de zanger weer terug in haar leven te hebben nadat Sarah van Soelen er eerder dit jaar vandoor ging met de buit. We hebben een aantal keer gezien dat Sarah per ongeluk-expres foto’s plaatst in kleren waar Monique eerder in rondliep. Showbizz-kenners denken dat ze dit doet om een beetje te sarren en te laten zien dat ze haar plek heeft ingepikt. Schijnbaar is dat een ding geworden tussen de twee, maar Monique lijkt nu aan het langste einde te trekken. Geen van de partijen heeft bevestigd hoe de vork nu in de steel zit, maar alles wijst op een verzoening tussen Monique en André. Maar dat moet de wereld wel even weten natuurlijk.

Monique Westenberg bijt van zich af!
Monique heeft daarom, volgens de roddelkanalen, een flinke sneer uitgedeeld naar Sarah. Op de verjaardag van Sarah postte ze een foto waar ze in een soort panterprint-onesie rondloopt. Niet erg lang daarna plaatst ook Monique een foto, óók met panterprint aan. Nu kan dat natuurlijk toeval zijn, denken wij. Maar de roddelaccounts zijn zeker van hun zaak. En dat komt vooral doordat het nummer subtiel in beeld gebracht is: “Who’s Crying Now”. Foto van Monique is te zien onder de foto van Sarah: