“Lil Kleine intiem gezien met Monica Geuze en gedumpt door Jaimie!”

Lil Kleine is weer overal in de nieuwsbladen te vinden. Dit keer niet omdat hij iets verkeerd gedaan heeft, maar omdat andere iets verkeerd bij hem gedaan hebben. Na een feestje ging de rapper naar huis. maar onderweg zou hij opgewacht zijn door drie jongens die hem van een peperduur horloge hebben beroofd. De rapper is hierbij op het hoofd geslagen en onder schot gehouden. Hiervoor gingen verschillende beelden van de rapper rond waarop hij met het horloge op het feestje staat te pronken. Maar daarnaast is er ook een video verschenen waarop een hereniging van der rapper met ex-vriendin Monica Geuze te zien is. De twee hadden tot 2016 een knipperlicht relatie waarna het definitief uit is gegaan. Juice-kanalen (roddelkanalen) schreven al bij de video dat dit nog wel voor problemen kan gaan zorgen binnen de relatie van Jaimie en Jorik.

Monica Geuze oorzaak breuk tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes?
En wat blijkt, het ziet ernaar uit dat het wéér uit is tussen de twee. Wat de precieze reden hiervoor is weet nog niemand en of het ook écht uit is ook niet. In ieder geval heeft Jaimie foto’s van haar Instagram verwijdert waar Jorik op staat. Ook volgen de twee elkaar niet meer wat bij dit stel synoniem blijkt te staan voor ruzie en break-ups. In onderstaande video is de rapper samen met zijn ex-vriendin te zien. Dit is een paar uur voor de overval. Onder de video zijn de screenshots van ‘Juice Channel’ te zien betreft de verwijderde foto’s en het ontvolgen: