Geert Wilders krijgt keiharde clash met RTL Boulevard presentatrice

Geert Wilders is in het programma WNL op Zondag in een verhitte discussie beland met Justine Marcella. Zij vindt de plannen van Wilders ronduit inhumaan.

Uitgezet of vastgezet

Als het aan de PVV-leider ligt worden alle asielzoekers vastgezet of uitgezet. “Het liefst uitzetten en als dat niet kan – sommige landen werken niet mee en sommige mensen verscheuren hun paspoort – dan zet je ze vast. Maak het zo
onaantrekkelijk mogelijk in Nederland om hier illegaal te zijn. Je krijgt ze nooit meer weg,” zegt hij stellig.

En daar is Justine niet van gediend: “Ik vind het ingewikkeld om te begrijpen dat mensen die in de meest afgrijselijke omstandigheden zijn gevlucht voor een oorlog en naar een vreemd land komen… Ik vind het zeer inhumaan om die als criminelen gevangen te zetten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Omroep WNL (@omroepwnl)

Geen vluchtelingen

Volgens Wilders zijn het zelfs geen vluchtelingen meer: “Het zijn geen vluchtelingen meer, want ze komen uit vijf of zes veilige landen.”

Zelf heeft Justine Marcella een liefdesrelatie met een vluchteling. “Hij is dertig jaar geleden uit Sri Lanka gevlucht. Hij is hier gelukkig welkom geheten in Nederland en hij is inmiddels professor en dokter in de acute geneeskunde, een van de beste artsen in Nederland.”

Hier heeft Geert echter geen boodschap aan: “Hartstikke goed, maar het zijn niet allemaal artsen en atoomgeleerden. Waren ze maar allemaal zo, zou ik zeggen. Ga op straat kijken en ga naar Ter Apel. Het zijn vaak de mensen die alleen maar kansloos zijn. De Marokkanen, de Algerijnen, de Tunesiërs, die Nederland alleen maar onveilig maken en onze vrouwen lastigvallen en stelen.” Bekijk de videobeelden op de volgende pagina: