Marco komt in programma Boos?

De geruchtenmolen rondom Marco Borsato staat op spanning. Er zijn namelijk behoorlijk wat geruchten die rondgaan maar niemand lijkt harde bewijzen te kunnen leveren. Yvonne Coldeweijer heeft een tijdje terug al laten weten dat er een “beerput open gaat die niet meer dicht kan”. Dat klinkt behoorlijk heftig, en we gokken dat het dat ook gaat worden. Er zijn verschillende geruchten rondom de zanger en Maan in de tijd dat ze The Voice won in 2016. Er zou iets tussen beide gebeurd zijn, dit terwijl Marco haar coach was. Yvonne liet weten dat ze dit echter aan de professionals wil overlaten. Tim Hofman gaat voor het BNNVARA-programma BOOS een aflevering maken over een talentenshow. De vermoedens zijn natuurlijk dat dit om The Voice gaat. Ook Dennis Schouten en Jan Roos hebben laten weten dat het om Marco gaat en dat er nog weleens problemen aan zitten te komen.

Marco Borsato gaat zware tijd tegemoet door BOOS-aflevering?

Onderaan dit artikel is de oproep van Tim Hofman te zien waarin hij mensen vraagt of ze meer weten. Het gaat om “dingen die niet door de beugel kunnen“. Wie, wat, waar, waarom en wanneer laat hij niet weten omwille van het verhaal. Verschillende roddelkanalen zeggen meer te weten en laten weten dat het hier ook om, of alleen om, meneer Borsato gaat. In onderstaand bericht laat het kanaal ‘Reality.fbi’ weten dat de zanger een zware tijd tegemoet gaat vanwege onthullingen van het programma BOOS. Onder de screenshot is de kryptische oproep van Tim Hofman te zien. In de comments zijn volgers er ook zeker van dat het Borsato betreft. Een comment is bijvoorbeeld: “Marco Borsato gaat gesloopt worden door BOOS!“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)