André Hazes op heterdaad betrapt bij Sarah van Soelen!

André Hazes en Sarah van Soelen zijn al in geen tijden meer bij elkaar gezien. het contact lijkt toch écht verbroken te zijn voor het blote oog en de ogen van alle roddelkanalen. Sarah heeft de initialen van de zanger van haar social media gehaald en ze draagt zijn ketting niet meer. Van de zanger zelf horen of zien we al helemaal niets meer sinds zijn terugkeer uit de kliniek. André is vlak na zijn terugkomst naar Dubai gevlogen met zijn neef en een goede vriend. Hij zou hierheen gevlogen zijn om beelden te schieten voor een documentaire. Dit zou een docu over de zanger zijn die volgend jaar ergens moet verschijnen. In deze docu is natuurlijk niet alleen André te zien, maar ook de rest van de club. Sarah zal dus geregeld in de show voorkomen net als de rest van haar familie. Er is zelfs een geheimhoudingscontract getekend.

Hebben André Hazes en Sarah van Soelen toch nog contact?

Maar een scherpe volger heeft in een video van Sarah op Instagram iets te zien gekregen. We zien Sarah namelijk zitten met een telefoon in haar hand die ze een beetje weg lijkt te houden van de camera. Met een beetje inzoomen zien we een man met een zonnebril op op het beeld. Ze is duidelijk aan het FaceTimen met iemand. Veel mensen schijnen André in dit beeld herkennen wat zo betekenen dat de twee wél gewoon nog contact met elkaar hebben. Hieronder de beelden waarop is ingezoomd:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)