“Knallende ruzie tussen Monique Westenberg en André!”

Monique Westenberg leek eventjes haar ex weer terug te laten in haar leven na de beruchte breuk met Sarah van Soelen. Natuurlijk is het niet meer dan logisch dat de zanger weer, af en toe, over de vloer komt. De twee hebben immers een zoontje. Maar aangezien het verleden van de zanger, zoals een kortstondige relatie met Bridget Maasland, zal er wel wat wrijving zijn tussen de twee. De zanger heeft namelijk hetzelfde kunstje tot tweemaal toe geflikt bij de moeder van zijn kind. Buren van Monique hadden al laten weten dat André daar regelmatig aanwezig is. We kunnen ons voorstellen dat hij even tijd wil maken om met zijn zoontje te zijn en misschien zelfs om de band met Monique aan te sterken. Maar dat lijkt nu toch écht weer verleden tijd te zijn. Voorlopig in ieder geval. Monique is namelijk woest op de zanger.

Monique Westenberg woedend op André!
André zou namelijk maandagochtend zijn zoontje ophalen van school. Naar verluid is hij niet komen opdagen waar Monique uiteraard behoorlijk woest over is. Wat er precies aan de hand is en waarom André niet op is komen dagen weet niemand, zelfs de juice-kanalen niet. Wel heeft er een ruzie afgespeeld in Dubai met zijn neef en manager Djarno Hofland. Meer daarover via de onderstaande link. Ook is hier te zien dat de zanger vermoedelijk weer contact heeft opgezocht met Sarah.