Maan én Mikky trekken grote ogen met foto’s in mini-glitterpakjes!

Zangeres Maan zal je ongetwijfeld kennen, maar Mikky kan nog een onbekende voor je zijn. Toch heeft Mikky ruim een half miljoen volgers meer op Instagram dan de zangeres. Mikky is namelijk bekend geworden door de bekendheid van haar vriend. En die vriend, dat is onze voetballende Frenkie de Jong met bijna 10 miljoen volgers. We begrijpen nu wel waar al die volgers vandaan komen. Maar we dwalen af, we zijn hier natuurlijk gekomen voor de foto’s van deze twee prachtige dames. Wat precies het doel van de foto’s is ontgaat ons een beetje, maar dat maakt ook niet uit. We gokken dat het gewoon voor de gezelligheid is en misschien tijdens een aangelegenheid waar de twee dames aanwezig waren. In ieder geval was de dresscode ‘zilver’ of ‘glitter’, vermoeden we.

Maan en Mikky mogen vaker foto’s maken van ons!
We hebben het glitterpak bij de zangeres al eerder voorbij zien komen, twee weken geleden. Ook toen kreeg de foto een hoop bekijks en we gokken dat dat reden genoeg was om er nog een paar van te plaatsen. Het duo kan ook wel op de bijnaam M&M rekenen en we kunnen niet wachten om de rest van de fotoshoot te zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)