Marco Borsato volledig gekraakt door Yvonne Coldeweijer

Marco Borsato is na zijn interview op de Vlaamse televisie volledig gesloopt voor Yvonne Coldeweijer: “Hij is nog meer full of shit dan ik al dacht!”

Imagoschade

En daarmee zakt het imago van de zanger naar een nieuw dieptepunt. Na het drama wat zich onttrok met Leontine kwam er een lange stilte. Aan het begin van dit jaar deed hij zijn verhaal aan Linda de Mol. Deze week deed hij hetzelfde op de Vlaamse televisie.

Een vreemde zaak is dat zijn affaires helemaal niet aan bod zijn gekomen: “De breuk met mijn vrouw was gewoon de druppel. Ik was overwerkt, al heel lang overwerkt. In januari 2020 ben ik het huis uit gegaan, omdat ik het niet meer kon. En alleen dat al, voor een Italiaan om dat te doen… Weg te gaan bij alles wat je lief is…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Overspannen?

Yvonne vond er het volgende van: “Huh?! Wat?! Zeg je nou dat je bent weggegaan omdat je overspannen was?! Dit is nog meer full of shit dan dat ik al dacht. Luister! Wij in Nederland weten allang hoe het zit hoor! Je bent toch heel veel vreemdgegaan, pik? Daarom heeft Leontine jou toch keihard bij het grofvuil gezet?”