Het lijkt erop dat André wéér een nieuwe vrouw aan de haak heeft geslagen

Het is inmiddels al een tijdje stil rondom André Hazes, maar André is natuurlijk ook gewoon een mens die dingen doet in zijn vrije tijd. Nu is er een gossipchannel op Instagram genaamd reality.fbi die claimt dat André in Amsterdam is gespot met een nieuwe vlam!

Nieuwe vriendin André Hazes?

Volgens de sappige bronnen besloot André eens heerlijk naar de bioscoop te gaan bij Pathé Arena in Amsterdam. André was uiteraard niet alleen maar deed het doen lijken alsof hij dat wel was. Er zijn foto’s gemaakt van André die alleen aan het ronddwalen was bij de bioscoop met slechts een bakje popcorn in zijn hand.

Uiteindelijk lukte het hem toch niet om te doen alsof en werd hij gezien met een vrouw welke geen Monique of Sarah blijkt te zijn. Hij was een tijdje out-of-the-picture maar lijkt nu langzaam terug te komen en wellicht wel met een nieuwe dame. We weten inmiddels ook allemaal wel hoe André in elkaar zit; als hij iets moois ziet gaat hij er volledig voor!

Dit verhaal jongens en meisjes, wordt uiteraard vervolgd!