Bobbel in broek leidt af tijdens Hart van Nederland

De redactie van Hart van Nederland zou onlangs een mail hebben gekregen van een vrouw op leeftijd die aangaf dat ze afgeleid raakte van de bobbel in de broek van de presentator. Maarten Steendam, de presentator in kwestie, gaf bij Shownieuws aan dat hij om de mail heeft moeten lachen.

De afzender van de mail gaf aan dat de vormen van het geslachtsdeel van de presentator goed zichtbaar waren. Ze schrijft dat het jasje dat Steendam draagt tijdens het presenteren precies een opening heeft rond zijn kruis. Het kruis van Maarten Steendam zou de vrouw al langer opvallen. De vrouw schrijft dat collega’s de presentator hierin hadden moeten bijsturen. Ze stelt voor dat Steendam langere jassen gaat dragen en schrijft “Het zou je zoon maar zijn die er zo bijstaat”.

De presentator geeft op Twitter aan dat het nu al zijn ‘favo kijkersmail’ is. Aan dit Twitter-bericht is een screenshot toegevoegd van de mail en Maarten zijn reactie daarop. Steendam zou hebben teruggemaild dat hij er iets beter op zal letten, maar dat langere jasjes geen optie zijn en hij er niets aan kan doen dat er bij zijn kruis wat zit. Hij hoopt dat de oudere dame in kwestie erin slaagt om zich iets beter op zijn gezicht te concentreren.