Foto Yolanthe en Rico Verhoeven zorgen voor woedende Wesley Sneijder!

Yolanthe en Rico Verhoeven zijn de afgelopen weken meerdere malen samen gespot. Dit nadat mevrouw Cabau met verschillende andere mannen in verband is gebracht waarmee ze, volgens geruchten, aan het daten was. De nieuwste geruchten zeggen dat ze aan het daten is met de wereldkampioen kickboksen. De twee zouden eerst in Amsterdam gespot zijn, maar de laatste dagen zijn ze samen in Los Angeles. Cabau is woonachtig in LA dus dat is niet zo gek, Rico is er voor filmopnames. We zagen eerder al dat Verhoeven een bos bloemen stuurde naar Cabau terwijl hij nog een relatie had. Nu dat over is lijken de twee dichter naar elkaar toe te trekken. Dit terwijl Rico en zijn ex-vriendin Jacky erg goed bevriend waren met Wesley Sneijder, de ex van mevrouw Cabau. Volgens verschillende roddelmedia zou de oud-voetballer helemaal los gegaan zijn aan de telefoon in een gesprek met Rico.

Yolanthe en Rico Verhoeven zorgen voor een boze Wesley Sneijder!
Sneijder en Cabau zijn natuurlijk al een hele tijd uit elkaar waardoor hij hier natuurlijk niets meer over te zeggen heeft. Al lijkt het ons ook erg heftig wanneer een vriend van je met je ex-vrouw, waar je nota been kinderen mee hebt, aan het daten is met een maat van je. Beide heren schijnen behoorlijk vaak naast de pot te hebben gepiest tijdens hun relaties met hun ex-vriendinnen. We zullen in de nabije toekomst vast meer zien van Cabau en Verhoeven en of hier iets serieus uit zal gaan komen. De twee zijn al meerdere malen samen gekiekt waarop het lijkt alsof ze wel erg close zijn met elkaar. Ondertussen is Rico aan het genieten van zijn tijd met supersterren als Joel Kinnaman, Mark Wahlberg, Mario Lopez en Simeon Panda:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)