Hypocriete Johnny de Mol genadeloos afgeslacht door scherpe Britt Dekker

Britt Dekker is de laatste weken niet heel positief in het nieuws geweest, vanwege haar Mars-verhaal. Maar Johnny de Mol heeft nu ook te maken gekregen met uitspraken van de blondine, en die uitspraken kunnen dan wél weer veel lof verwachten. Britt staat erom bekend dat ze totaal geen blad voor de mond heeft en er alles uit floept zonder er over na te denken.

Soms kan dat, uiteraard, erg vervelend zijn voor andere mensen waar ze het over heeft. Ook liet ze onlangs nog weten dat ze sommige BN’ers maar enge mensen vindt. Ze zei: “Sommige BN’ers hebben het idee dat ze beter zijn dan een ander, alleen maar omdat ze op tv komen of kunnen zingen.” Aangezien de mensen waar Britt mee werk op één hand te tellen zijn is het niet erg moeilijk te achterhalen over wie ze het hier heeft. Maar dit keer is Johnny dus aan de beurt. Bekijk de beelden op de volgende pagina: