Marco Borsato weer beschuldigd van wangedrag – dit keer tijdens Voice barbecue

Marco Borsato wordt wederom beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dit keer gaat het om een van zijn jaarlijkse barbecues. Hij schijnt zich daar ongepast te hebben gedragen tegenover twee oud kandidaten.

Roddelpraat
De twee presentatoren van Roddelpraat, Jan roos en Dennis Schouten kwamen in september al met deze geruchten. Nu lijken ze met de hele waarheid te zijn gekomen. het zou Marco Borsato zijn die zich zou hebben misdragen.

In de afgelopen 24 uur is de video al meer dan 200.000 keer bekeken: “We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen”, zegt Jan.

Hoewel het een erg pittige uitspraak is, zijn er voor alsnog geen bewijzen vindbaar. De heren weten het naar eigen zegegen ook ‘niet zeker’. Het komt erop neer dat tijdens een barbecue voor oud voice-deelnemers de zanger zich zou hebben misdragen tegenover de kandidaten.

Blijkbaar zou de moeder van een van deze personen ontdekt hebben dat er iets was gebeurd toen ze het dagboek van haar dochter las: “Zij is vervolgens met een geluidsopname-apparaat naar Marco Borsato gegaan.” Nog opmerkelijker is, is dat ondanks dat deze vrouwen bewijs tegen hem zouden hebben, dit niet openbaar is gemaakt. De moeders willen volgens hen geen aangifte doen om hun dochters te beschermen. Bekijk de beelden op de volgende pagina: